Karácsonyi csokigyűjtés a kórházban fekvő gyerekeknek

Gyógyító törődés érkezik csokipapírban. A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai a kórházakban ápolt gyerekek számára szeretnék megszépíteni az ünnepet 2023-ban is -az Önök segítségével- immár 11. alkalommal.

2022. évben családok, iskolák, cégek, szervezetek, közös erővel  19,000 tábla csokoládét gyűjtöttek össze karácsony alkalmából. Az ünnepet megelőzően több ezer, kórházban gyógyuló gyermekhez és rászoruló családhoz juttattak el a  bohócdoktorok csokoládé csomagot, örömtelibbé varázsolva az ünnepeket a csokigyűjtő programsorozat jóvoltából.

Idén is egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak kórházi gyógyítást segítő tevékenységét! Az alapítvány célja több mint egy évtizede töretlen, minél több kórházban fekvő gyermek karácsonyi ünnepét felvidítani csokoládé ajándékozásával.

Kiváltképp örülnek, ha a csoki mellé érkezik egy bátorító üzenet, rajz, vers, melyet eljuttatnak a kórházakba. A gyermekek akikhez eljut, pedig érzik, hogy nincsenek egyedül, a támogatás erőt ad a sokszor elhúzódó felépülési folyamat alatt.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Köszönettel
Szécsényi Barnabás
      elnök

Karitáció Alapítvány honlapja