Földesi Szabadidőközpont

A Földesi Szabadidőközpont és Strandfürdő a közel 3 hektáros területen a település határában, csendes környezetben helyezkedik el.

A Szabadidőközpont állandó helyszínéül szolgál a települési szintű kulturális, sport és könnyűzenei rendezvényeknek, egyéb szabadidős eseményeknek. Hagyománnyá vált, és 2022-ben  immár 4. alkalommal került megrendezésre a Földesi Pálinka Fesztivál és Ifjúsági Nap, ahol egész napos programok, főzőversenyek, színpadi fellépők, zenei koncertek szórakoztatták az ide látogató vendégeket.

 

Szállás

A Szabadidőközpont az idelátogatóknak szállást is tud biztosítani 6 darab ikerfaházaiban, 58 fő részére. A faházak két, önálló bejáratú szobával rendelkeznek, szobák férőhelyeinek száma 5 fő. Rendelkezésre áll egy akadálymentesített faház, mely egy 3 és egy 5 férőhelyes szobával várja az ide látogatókat.
A szobákban fürdőszoba, televízió, hűtő és mikró áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyen  az ágynemű és a törülköző biztosított. Faházanként egy alapfelszereltséggel rendelkező teakonyha biztosítja a vendégek komfortérzetét. A két szoba között egy fedett terasz található, amely a kihelyezett műanyag asztallal és székekkel alkalmas az étkezésre, valamint a társasági programokra. Az internetelérés díjmentesen biztosított.
A szállások kiválóan alkalmasak nagyobb létszámú csoportok, de akár családok fogadására is.
A területen kialakított főzőhelyek szalonnasütésre, bográcsozásra, akár egynapos csoportos kirándulások fogadására is alkalmasak.
Az apartmanok közvetlen környezetében strandfoci pálya, futópálya, teniszpálya és tágas füves területek teszik lehetővé a sportot kedvelő vendégek kikapcsolódását.

 

A Földesi Termál Apartman szállásdíja: 22.000 Ft/szoba/éj
A szállásdíj tartalmazza a fürdőbelépő, a sportpálya, a fedett szín használati díját, valamint az Áfát. Nem tartalmazza a helyben fizetendő idegenforgalmi adót, melynek mértéke 300 Ft/fő/éj. A szálláshely elfoglalásakor szobánként 5000 Ft kaució szükséges.
 

Szállás elfoglalásával kapcsolatos információk:

A vendégek az érkezés napján 14:00 órától foglalhatják el a szállást, melyet a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Előzetes egyeztetés alapján, felár megfizetése ellenében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához délelőtt  legkorábban 10 órától, vagy későbbi időpontban történő elhagyásához a távozás napján legkésőbb 14 óráig. Ez esetben a felár összege: 2.000 Ft/szoba.

Érdeklődni, szállást foglalni hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 óra között az alábbi telefonszámon lehet: +36 70 313-7651