Földesi Madársuli

A Földesi madársuli vállalkozásom keretében viszem magammal a betanított madaraimat, ahova csak hívnak. Országszerte bemutatom óvodásoknak, iskolásoknak, falusi-városi rendezvények programjain a madarak csodálatos világát. A többnyire állandó madártársaim közül hat éve társam egy ara papagáj, Marci, egy jákó papagáj, Ernő, Törpike, aki törpe kuvik, Henrietta, a Harris ölyv és Karvaly Krisztina.
A mintegy egy-másfél órás bemutató gyakran eltart két és fél óráig is, hiszen a bemutató program után a részvevők kézre vehetik a ragadozó madarakat, a szinte mindenhol jelen lévő madárszerető, érdeklődő közönséggel hosszasan beszélgetünk.
A foglalkozás igény szerint alakítható, rendhagyó tanórai keretektől, falunap, vadászati kiállítás, Zsuzsi vonatos rendezvény, jeles napok rendezvények, óvodai programok, könyvbemutató színesítése, kiállítás megnyitó – vég nélkül lehet sorolni a rendezvények típusait, hiszen az évek alatt túlzás nélkül mondhatjuk, hogy több száz alkalommal bemutatkoztunk.
Földesen, a Bihar Közalapítvány rendezvényén találkozhatnak velem október első hétvégéjén. Minden évben fő műsorszáma a rendezvénynek a Földesi Madársuli bemutatója.

Földesi gyerekként felnőve a falu környezete és gazdálkodó nagyszüleim természetközeli gazdálkodása ébresztette fel bennem az élővilág, azon belül pedig a madarak szeretetét. Nem tudok betelni a madarakkal való foglalkozással, életük tanulmányozásával, hatalmas tisztelet és csodálat van bennem a madarak képességeivel szemben.

Ennek megfelelően mindig is megvolt a kapcsolatom a madarakkal, tartottam-tenyésztettem őket, és ebből nőtt ki kötelék, ami mára túlzás nélkül mondhatom, hogy családi kötelékké nőtte ki magát. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ez jelent számomra mindennapi tevékenységet is ma már vállalkozás formájában.

Kapcsolat:

Imre István
e-mail: madarsuli77@gmail.com
tel.: +36 (30) 3269-943
facebook: https://www.facebook.com/madarsuli